Корисници на HELIX

Преку Вашиот e-mail (подолу) во иднина ќе бидете редовно известувани за сите нови промени во нашите програми, нови опции, модули, нови верзии подготвени за надградба преку интернет, промоции и многу други корисни информации за тековниот развој на нашите производи и услуги.

Сите овие информации како интересент ќе ги добивате 100% бесплатно на:
(задолжителни се Вашето име и Вашиот e-mail):

Име (*)

Email (*)

Фирма

Град

captcha

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.