За само неколку минути ќе ја дознаете тајната на успехот на малкуте водечки претпријатија кај нас и во светот !!!Која е најголемата заблуда за која не се свесни и преку 90% претпријатија и книговодители?

Не само што ќе ги добиете овие информации, туку едноставно ќе Ви помогнам како од овој момент да добите само:

 • Сигурна формула која може само да го зголеми Вашиот промет и до неколку пати!
 • Дефинитивен крај на сите проблеми со инспекции!
 • Сите потребни податоци, информации и анализи за Вашиот бизнис во Ваши раце!
 • Преку 3.720,00 Eur ГРАТИС за секого!
 • Како сигурно до повеќе слободно време? (современа болест на секој бизнисмен)
 • Која е тајната на малкуте стварно успешни претпријатија и како да биде и Вашиот бизнис еден од нив и тоа преку ноќ?
 • Која е заблудата на преку 90% книговодители и фирми, која не смее никако да Ви се случи?
 • Како преку ноќ да се најдете далеку пред Вашата конкуренција и зошто ова не смеете да го потцените?
 • Не пополнувајте повеќе на рака МДБ (месечен даночен биланс)! Јас ќе Ви поклонам професионален програм за печатење на истиот образец и тоа потполно бесплатно. Само потпис и печат!
 • Целокупна експанзија на Вашиот бизнис и тоа преку ноќ;
 • И многу други бенифиции;

ПЛУС: На Вашата e-mail адреса (подолу) ќе добиете и специјално припремен извештај или листа на бескрајно корисни web-ресурси во вид на готови линкови до најкорисни македонски web сајтови со информации корисни баш за секое претпријатие.

Зошто да лутате по интернет?

Јас Ви припремив куса листа на најпознати консалтинг куќи кај нас, министерства, застапништва и агенции за контрола на квалитет, банки, … Само треба да кликнете на наведениот линк и толку! Секогаш на дланка разни податоци за моментални закони, кредити и стапки, разни месечни променливи параметри,

Листата не е голема, но затоа е и уште повредна. Голема листа можете да најдете и сами на секој web адресар, а тоа значи барем еден или два дена изгубено истражување. Јас Ви одбрав линкови само кои вреди да се препорачаат.

И други информации кои сигурно нема да сакате да ги пропуштите! Попусти, понуди само за привилегирани корисници, …

Затоа, стартувајте веднаш!

Да, сакам да ги добијам сите овие информации 100% бесплатно на:

Име (*)

Email (*)

Телефон (*)

Фирма

Град

captcha

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.